Sähköasentaja, sähkötekniikka - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme sähköalan ammattilaista sähköasentajan toimeen Teknisten palvelujen tulosalueelle.

Tehtävän toimenkuvana on laaja-alaisesti osallistua kiinteistön sähköjärjestelmien huoltoon, kunnossapitoon ja asennustöihin sekä käytönopastukseen. Tehtävässä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä toimia yhdessä alan aliurakoitsijoiden sekä huoltoliikkeiden kanssa. Toimi on piirinlaajuinen ja ensisijainen toimipiste on Tyks Kantasairaala.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai soveltuva aikaisempi kouluasteinen tutkinto tai soveltuva ammattitutkinto.

Aikaisempi työskentely sairaalassa katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön sekä suuren organisaation edut.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

Tehtävään valittavalle tullaan teettämään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan
  • Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten palvelujen tulosyksikkö, Kiinteistöjen kunnossapitopalvelut, Sähkö- ja hv-tekniikka
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • VSSHP-30-42-20
  • sopimuksen mukaan
  • KVTES, tekniikan sopimus
  • 23.4.2021 - 31.5.2021 14:00
  • TekniikkaTekninen alaTurkuVarsinais-Suomi

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat huoltoinsinööri Osmo Rautarinta, p. 050 411 8330 ja sähkötekniikan päällikkö Miika Taimela, p. 050 438 6148.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten palvelujen tulosyksikkö, Kiinteistöjen kunnossapitopalvelut, Sähkö- ja hv-tekniikka

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat