Sähköinsinööri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sähköinsinööri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme Etelä-Karjalan keskussairaalan teknisen osaston sähkö- ja viestitekniikan yksikköön työhön osallistuvaa esimiestä. Lisäksi tehtävään kuuluu toimia alansa asiantuntijana Eksoten toimitiloissa.

Etsimme oma-aloitteista sähköinsinööriä vahvistamaan ja tukemaan asiantuntevaa sairaalatekniikan tiimiä. Sinulla on halu ottaa vastuuta ja kehittää toimintaa yhdessä työntekijöiden ja sidosryhmien kanssa. Työskentelet hyvällä asenteella ja tuot organisaatioon kannustavaa ja myönteistä ilmapiiriä.

Haemme tehtävään henkilöä, joka pystyy toimimaan sähkötöiden johtajana ja käytön johtajana sähkötöissä. Vastaat sähkö- ja viestiteknisten laitteiden ja järjestelmien kunnossapidon sekä huollon järjestämisestä. Tehtävän painottumista esimies- ja käytännön työtehtävien välillä voidaan räätälöidä hakijan osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuutta ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta (DI, insinööri, teknikko) sekä monipuolista työkokemusta sähkötöiden asennus- ja kunnossapitotehtävistä sekä esimiestehtävistä.

Tehtävä edellyttää vähintään S2 sähköpätevyyttä, S1 katsotaan eduksi. Työ edellyttää vankkaa työkokemusta sähkötekniikan alueelta. Kamera-, kulunvalvonta ja telejärjestelmien tuntemus on hyödyksi tehtävän hoidossa.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Haku tehtävään päättyy 11.8.2019.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Vastaava sähköasentaja Tero Tuuliainen p. 040 651 1970 (19.7.asti)
ja sairaalainsinööri Nora Saarlemo p. 044 791 5551 (29.7 - 9.8)
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Tekniset palvelut, Sähkö- ja viestitekniikka
Osoite: Valto Käkelän katu 3 C 2, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan