Skip to main content
test
Sähköinsinööri - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskus hakee

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

Sähköinsinöörin toimi on toistaiseksi voimassa oleva 1.9.2022 alkaen. Sähköinsinööri toimii rakennuspäällikön alaisuudessa. Sähköinsinööri toimii sähköjärjestelmien ja turvajärjestelmien (paloilmoitin-, palovaroitin-, murtohälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät) asiantuntijana, vastaa sähkötöiden suunnittelun ohjauksesta ja valvonnasta peruskorjaus- ja investointikohteissa Rovaniemen kaupungin alueella.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi sähköinsinööri AMK tai aiempi opistotasoinen koulutus (esimerkiksi sähköinsinööri tai teknikko) ja riittävä työtodistuksin osoitettu työkokemus sähköalalta. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta ja motivaatiota annettuihin työtehtäviin sekä valmiutta muihin erikseen määrättäviin työtehtäviin. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Tarjoamme vaihtuvan ja monipuolisen työympäristön, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä sähköalan ammattilaiseksi.

Pyydämme jättämään hakemukset Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun maanantaihin 15.8.2022 klo 23.59 mennessä osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos hakijalla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, hakemuksen voi toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, Tilapalvelukeskus, Jämytie 33, 96910 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 15.8.2022 klo 23.59. Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakemukseen tulee liittää erittely työkokemuksesta. (Hakuaikaa jatkettu, edellisessä haussa hakeneet huomioidaan.)

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennuspäällikkö Juha Välitalo p. 050 567 7418 ja sähkötyönjohtaja Petri Heikkinen p. 050 362 7322, etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Tilapalvelukeskus

Rovaniemen kaupungin Tilapalvelukeskus vastaa suurelta osin kaupungin omistuksessa tai hallinnassa olevasta tilaomaisuudesta. Tilapalvelukeskuksen tehtävänä on tarjota kaupungin eri toimintoja varten tuottavasti ja tehokkaasti toimitiloja rakennuttamalla, ylläpitämällä ja vuokraamalla sekä kehittämällä rakennusomaisuuttaan. Tilapalvelukeskuksen palveluksessa on 60 rakennuttamisen, kiinteistökehityksen, kunnossapidon, kiinteistönhuollon ja taloushallinnon ammattilaista. Tilapalvelukeskuksen tase on n. 80 milj. euroa, liikevaihto n. 32 milj. euroa ja hallinnassa olevia tiloja on n. 180 000 m2.


Osoite: Jämytie 33, 96910 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat