test

Sairaala- ja laitoshuoltajan kesäsijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.3.2023 23:59

Meillä on tarjolla sinulle sairaala- ja laitoshuoltajan kesäsijaisuuksia eri yksiköissämme - tule meille tekemään merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä.

Toivomme löytävämme kesäsijaisia sairaalahuollon eri toimipisteisiin Tays Keskussairaalassa, Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Pirkkalassa, Valkeakoskella ja Ylöjärvellä. Pyrimme huomioimaan hakijoiden toiveet työalueesta, joten esitäthän toiveesi myös hakemuksellasi. Mikäli viihdyt ja pärjäät työssäsi, tarjoamme mahdollisuuden työsuhteen jatkoon syksyllä, joko koko- tai osa-aikaisena tilanteesi mukaan.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia puhtaanapidon, vuodehuollon ja ruoanjaon palvelutehtäviä - pidät siis työpanoksellasi huolta työpaikkasi arjen sujuvuudesta. Työ on merkityksellistä ja soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut myötävaikuttamaan työpaikkasi arjen perustoimintojen pyörittämiseen.

Työssäsi osallistut puhtaanapidon tehtävien lisäksi monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin, joten on tärkeää, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ihmisläheisen työotteen.

Edellytämme sinulta sitoutumista vuorotyöhön (pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa, mahdollisuus myös yövuoroihin) ja hyvää suomen kielen taitoa. Työssä tarvitaan myös voimassa oleva hygieniapassi.

Eduksi katsomme toimeen tarttuvan työotteen ja valmiuden tehdä fyysistä työtä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö. Sijaisuudet kestävät 6 kk tai sopimuksen mukaan. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kk. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elina Virtakoivu, p. 050 331 9303 tai elina.virtakoivu@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 31.3.2023.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan Hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytointipalveluista, rekrytointi@pirha.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elina Virtakoivu, p. 050 331 9303 tai elina.virtakoivu@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan