Sairaalahuoltaja (10), kesätyö, sairaalahuolto - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaalahuoltopalvelujen tehtävänä on osallistua potilaan kokonaishoidon toteutukseen luomalla puhdas, toimiva ja turvallinen ympäristö. Sairaalahuoltajan työ on monipuolista palvelutyötä, jossa huolehdimme potilaan perushoidon avustamispalveluista, kuten potilasruokahuoltoon ja vuodehuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Kesätöitä juuri sinulle! Etsimme laitoshuoltajia, opiskelijoita, välivuotta pitäviä tai muita hyvän asenteen omaavia työntekijöitä kesälomasijaisuuksiin sairaalahuollon eri toimipisteisiin (vähintään 10 kesäsijaisuutta). Sijaisuuksia on erimittaisia koko kesän ajan, tarve voi jatkua myös pitempään. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta työhön.

Sairaalahuoltajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan ammattitutkinto tai muu alan koulutus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita myös alasta kiinnostunut henkilö.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat alueiden työnjohtajat: Sisko Marttila, p. 040 577 6062, Birgitta Silvennoinen, p. 040 134 4990, Ritva Bask, p. 040 728 1677, Heli Kettunen, p. 040 728 1996, Sisko Sammalmaa, p. 040 134 5055, Arja Pirkola, p. 0400 416 202 ja Anne Atesoglu, p. 0400 591 251. Sähköpostit etunimi.sukunimi(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Sairaalahuolto
Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.