Sairaalahuoltaja (10), kesätyö, sairaalahuolto - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaalahuoltopalvelujen tehtävänä on osallistua potilaan kokonaishoidon toteutukseen luomalla puhdas, toimiva ja turvallinen ympäristö ja huolehtia potilaan perushoidon avustamispalveluista, kuten potilasruokahuoltoon ja vuodehuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Kesätöitä juuri sinulle! Etsimme laitoshuoltajia, opiskelijoita, välivuotta pitäviä tai muita hyvän asenteen omaavia työntekijöitä kesälomasijaisuuksiin sairaalahuollon eri toimipisteisiin (vähintään 10 kesäsijaisuutta). Sijaisuuksia on erimittaisia koko kesän ajan, tarve voi jatkua myös pitempään. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.

Sairaalahuoltajan kesäsijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita myös alasta kiinnostunut henkilö.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta työhön.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat alueiden työnjohtajat: Sisko Marttila, 040 577 6062, Birgitta Silvennoinen, 040 134 4990, Ritva Bask, 040 728 1677, Heli Kettunen, 040 728 1996, Sisko Sammalmaa, 040 134 5055, Arja Pirkola, 0400 416 202, Anne Atesoglu, 0400 591 251 ja Anneli Pääkkö, 050 401 1621. Sähköpostit etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Sairaanhoidolliset palvelut, Sairaalahuolto

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat