test
Sairaalahuoltaja (15), toimi - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaalahuoltaja, tule osaksi meidän tiimiä! Haemme joukkoomme 15 sairaalahuoltajaa vakituiseen toimeen. Arvokas työ tarvitsee tekijöitä. Tervetuloa töihin!

Sairaalahuoltopalvelujen tehtävänä on osallistua potilaan kokonaishoidon toteutukseen luomalla puhdas, toimiva ja turvallinen ympäristö. Lisäksi huolehdimme potilaan perushoidon avustamispalveluista, kuten potilasruokahuoltoon ja vuodehuoltoon liittyvistä tehtävistä. Sairaalahuoltajan työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä. Alueeseen kuuluu sairaalan eri toimipisteet.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta työhön. Eduksi katsotaan riittävä kokemus alalta.

Sairaalahuoltajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat työnjohtaja Anne Atesoglu p. 0400 591 2951 ja työnjohtaja Sisko Sammalmaa p. 040 134 5055. S-postit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Sairaanhoidolliset palvelut, Sairaanhoidollisten palvelujen tulosalue, Sairaala- ja välinehuolto

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Sinulle suositellut työpaikat