Sairaalahuoltaja (20), toimi - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaalahuoltaja, tule osaksi meidän tiimiä! Haemme joukkoomme 19 sairaalahuoltajaa ja yhtä sisäistä sijaista vakituiseen toimeen. Arvokas työ tarvitsee tekijöitä. Tervetuloa töihin!

Sairaalahuoltopalvelujen tehtävänä on osallistua potilaan kokonaishoidon toteutukseen luomalla puhdas, toimiva ja turvallinen ympäristö. Lisäksi huolehdimme potilaan perushoidon avustamispalveluista, kuten potilasruokahuoltoon ja vuodehuoltoon liittyvistä tehtävistä. Sairaalahuoltajan työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä. Alueeseen kuuluu sairaalan eri toimipisteet.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta työhön. Eduksi katsotaan riittävä kokemus alalta.

Sairaalahuoltajan toimien kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Aila Kerosalo, p. 040 551 4683. Sähköposti: aila.kerosalo@ppshp.fi.
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sairaanhoidolliset palvelut, Sairaanhoidollisten palvelujen tulosalue, Sairaala- ja välinehuolto

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen väestö on yli 400 000 asukasta ja heitä palvelee lähes 7 000 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90029 Oys

Sinulle suositellut työpaikat