Skip to main content
test
Sairaalahuoltaja (3), sairaalahuolto - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaalahuoltajan sijaisuus sairaalahuollon vastuuyksikössä

Sairaalahuolto tarjoaa monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä Suomen toiseksi suurimmassa sairaalassa. Sairaalahuollon vastuualueen tehtävänä on varmistaa turvallinen, viihtyisä ja toimiva toimintaympäristö. Sairaala toimii opetussairaalana.

Etsimme nyt joukkoomme eripituisiin sijaisuuksiin asiakaspalvelutaitoisia sairaalahuoltajia palvelutehtäviin, jotka pitävät sisällään mm. puhtaanapidon, vuodehuollon ja ruoanjaon työtehtäviä.

Edellytämme sinulta sitoutumista vuorotyöhön, hyvää suomen kielen taitoa, reipasta työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi edellytämme sinulta taitoa työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä itsenäistä ja vastuullista työotetta. Työssä tarvitaan myös voimassa oleva hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle hyvät koulutusmahdollisuudet, mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen sekä mielenkiintoisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät. Tarjoamme lisäksi monipuoliset vapaa-ajan harrastus- ja virkistystoimintamahdollisuudet ja hyvät liikenneyhteydet.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, sitoutuneisuutta ja innokkuutta oppia uusia asioita. Olet iloinen tiimipelaaja, jonka vahvuutena on joustavuus ja positiivinen asenne. Työssäsi osallistut puhtaanapidon tehtävien lisäksi monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin, joten on tärkeää, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä ihmisläheisen työotteen.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen koulutus. Kelpoisten ja tehtävään soveltuvien hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi henkilön, jolla on riittävä alalle soveltuva kokemus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kuukautta. Tehtävän aloitus on alkaen sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elina Virtakoivu, puh. 050 331 9303, elina.virtakoivu@pshp.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 30.9.2022. Sijaishaun hakuaikaa on jatkettu, ja 4.4.2022 mennessä toimitetut hakemukset huomioidaan haussa.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (Tays-09-11-22), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elina Virtakoivu, puh. 050 331 9303, elina.virtakoivu@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat