Sairaalahuoltajia Kymenlaakson keskussairaalaan - Kastek Oy


Kymsote konserniin kuuluva Kymsote-Kiinteistöt Oy Puhtauspalvelut tuottaa puhtaus- ja ateriapalveluita Kymsoten kohteissa Kymenlaaksossa. Puhtaushuolto työllistää yli 300 puhtausalan ammattilaista, joista Kymenlaakson keskussairaalassa työskentelee noin 140 sairaalahuoltajaa.

Haemme oikean asenteen omaavia, asiakaspalveluhenkisiä tiimityöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Työsi hoidat iloisesti, reippaasti ja aurinkoisesti. Sinulla on työssäsi tekemisen meininkiä ja olet motivoitunut työhösi. Kuulostaako tutulta? Saatat olla etsimämme uusi vastuunkantaja tiimiimme!

Sairaalaympäristössä toimiessasi teet työsi tarkasti ja ammattimaisesti huomioiden työn hygieeniset vaatimukset. Vakituisissa työsuhteissa edellytämme puhtausalan koulutusta, työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

- kokoaikatyön
- hyvän perehdytyksen
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- hyvät työskentelyvälineet
- kilpailukykyisen palkan

Odotamme sinulta

- hyvää suomen kielen taitoa
- sitoutumista vuorotyöhön
- positiivista asennetta
- vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- luotettavuutta

Kymenlaakson keskussairaalassa sairaalahuoltajat työskentelevät 2- tai 3-vuorotyössä maanantaista sunnuntaihin. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan pelkkää päivätyötä.

Työhön opastuksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa ohjeistuksia.

Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Työsuhteissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja AVAINTES -työehtosopimusta. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa, työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Olemme savuton työpaikka.

Hae sähköisellä hakulomakkeella. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Mikäli sinulta puuttuu puhtausalan koulutus ja työkokemus, voit hakea avoinna olevia määräaikaisia työsuhteita Kuntarekrystä löytyvällä erillisellä haulla. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laitos-ja-sairaalahuoltajia-kymsoteen-kesatoihin-kymsote-07-5-21/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Bettina Hartikainen puh. 040 489 8786
Palveluesimies Minna Kuitunen puh. 044 223 1257
Yhteydenotot arkisin klo 9.00 - 10.00 välillä.

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Kymsote-Kiinteistöt Oy on Kymsoten konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 350 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita. Kymsote-Kiinteistöjen pääasialliset tehtävät ovat Kymsoten kiinteistöjen omistaminen, hallitseminen, rakennuttaminen, isännöinti, huolto ja ylläpito. Puhtauspalvelut tuottaa tulosvastuullisena yksikkönä puhtaus-, ateria-, vuodehuolto-, vaatehuolto-, välinehuolto-, potilaskuljetus-, ympäristö- ja jätehuolto- sekä erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.