Sairaalahuoltajien ja laitoshuoltajien sijaisuudet - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme sairaala- ja laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan pelkkää viikonlopputyötä.

Työ on pääsääntöisesti kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työskentely sairaalassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Työkohteita ovat yleiset tilat, vuodeosastot, poliklinikat, toimenpideyksiköt, psykiatrian yksiköt sekä asukaspalvelujen yksiköt Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymässä. Sairaala- ja laitoshuoltajan keskeisiä tehtäviä ovat puhtauspalvelu-, ruokahuolto- sekä vuodehuoltotehtävät.

Sairaala- ja laitoshuoltajana työskentely edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi työssä tarvitaan organisointikykyä sekä huolellista työskentelytapaa. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja palveluasennetta sekä luotettavuutta.

Puhtauspalvelualan perustutkinto ja/tai työkokemus ovat työssä eduksi, mutta ei välttämätön edellytys työn tekemiselle. Perehdytämme tehtäviin. Jos työnlaatu on sinulle kunnia-asia ja reipas työote toiminta-tapasi, olet etsimämme henkilö!

Voit olla esimerkiksi välivuoden pitäjä, opiskelija tai jo ammattilainen. Työskentely sairaalassa ja sosiaalipalveluissa edellyttää 18 vuoden ikää.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Sijaisuuden täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 4.2.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätietoja

http://www.epshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. palvelupäällikkö Kati Kauppila puh. 050 474 4764,
kati.kauppila(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat