Tule suosittuun sairaalaamme tekemään puhtaanapitotyötä!

Haemme sairaalahuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin ympäri vuoden. Työ on kaksivuorotyötä sijoittuen tavallisimmin klo 7-21 välille. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan pelkkää päivä- tai viikonlopputyötä. .

Työskentely sairaalassa on monipuolista ja vaihtelevaa. Työpisteesi voi vaihdella yleisiltä alueilta teho-osastoille, leikkaussaleihin tai psykiatrisille- ja lastenosastoille. Sairaalan puhtaanapidosta huolehtii kanssasi noin 160 ammattilaista. Oheisella videolla pääset tutustumaan toimintaamme ja tuleviin kollegoihisi!

Sairaalahuoltajana työskentely edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi työssä tarvitaan organisointikykyä sekä huolellista työskentelytapaa. Arvostamme myös hyvää yhteistyökykyä, palveluasennetta ja luotettavuutta.

Puhtauspalvelualan perustutkinto ja/tai työkokemus on työssä eduksi, mutta ei välttämätön edellytys työn tekemiselle. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi. Voit olla esimerkiksi välivuoden pitäjä, opiskelija tai jo ammattilainen. Sinun tulee myös olla 18 vuotta täyttänyt. Jos työnlaatu on sinulle kunnia-asia ja ripeä työote tavaramerkkisi, olet etsimämme henkilö!

Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Jätä hakemus rekisteröidyttyäsi ensin Kuntarekryyn tämän linkin kautta. Haastatteluun kutsutaan hakemusten perustella, joten täytä hakemuksesi huolellisesti. Muista tallentaa Kuntarekryyn luomasi käyttäjätunnus ja salasana jotka loit rekisteröitymisen yhteydessä. Haastattelun jälkeen saat tiedon kaikista avautuvista sijaisuuksista sähköpostitse tai tekstiviestinä.

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiassistentti
Tuula Suuronen
tuula.suuronen@ksshp.fi
p. 014 269 1383

Tuotannon palveluiden palvelualue, Puhtauspalvelut
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Jyväskylän keskussairaala on Suomen suurin keskussairaala. Tarjoamme kaikkien keskeisten lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Vuonna 2020 valmistuva uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit.

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka