Sairaalakemisti - Satakunnan sairaanhoitopiiri

SataDiag laboratorio toimii alueellisena laboratoriona ja palvelee sekä erikoissairaanhoitoa että perusterveydenhuoltoa Satakunnassa. Haemme sairaalakemistiä vakituiseen työsuhteeseen kliinisen kemian ja hematologian laboratorioon, ensisijaisena sijoituspaikkana Satasairaala, Pori. Työtehtävät ovat monipuoliset, keskittyen alkuvaiheessa kliinisen kemian analytiikkaan ja automaatioympäristöön.

Tehtävään valittavalta edellytetään sairaalakemistin tutkintoa ja arvostamme kliinisen kemian analytiikan ja automaatioympäristön hallintaa. Pidämme tärkeinä ominaisuuksina oma-aloitteellisuutta, tarkkuutta ja valmiutta uusien asioiden omaksumiseen. Työyhteisömme on tiivis ja pyrkii ratkaisemaan asioita myös yhdessä, joten yhteistyön, vuorovaikutuksen ja kanssakäymisen sujuvuus on tärkeässä roolissa. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Harkinnan mukaan tehtävään voidaan valita määräaikaisesti myös henkilö, jolla ei ole edellytettyä koulutustaustaa. Tällöin vaatimuksena on kuitenkin ylempi luonnontieteellinen korkeakoulututkinto tai diplomi-insinöörin tutkinto, joihin sisältyy laaja oppimäärä biokemiaa tai kemiaa. Tällaisessa tilanteessa arvostamme sairaalakemistin erikoistumiskoulutukseen tähtäävää tavoitteellista asennetta ja tähän liittyviä suoritteita. Työtehtävät tulevat määrittymään työsuhteen edetessä.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry- järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

ylikemisti Rita Syystö, p. 044 707 7302 (18.7-9.8. välisenä aikana yhteydenotot vain sähköpostitse)
sairaalakemisti Anne Tolonen, p. 044 707 7305 (-24.7. asti)
ylilääkäri, vastuualuejohtaja Rutta Kuusela, p. 044 707 7300 (22.7-)
sähköposti: etunimi.sukunimi@satadiag.fi

Liikelaitos SataDiag, Kliinisen kemian laboratorio
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia, lääkehuollon ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka