test
Sairaalamikrobiologi - NordLab

Haemme kliinisen mikrobiologian vastuualueen asiantuntijatiimiimme sairaalamikrobiologia vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaalamikrobiologi vastaa vastuualueensa menetelmien ja prosessien toiminnasta sekä niiden kehittämisestä, laadunvarmistuksesta, ohjeistuksesta ja dokumentaatiosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaalamikrobiologin pätevyys terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen 564/94 mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista kliinisestä mikrobiologiasta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Terveydenhuollon laboratorioissa saavutetun kokemuksen lisäksi arvostamme moniammatillista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän sijoituspaikkana on Oulu, Rovaniemi, Kajaani, Kemi tai Kokkola hakijan toiveen mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta NordLabin toimipisteissä.

Palkkaus Sote-sopimuksen mukaisesti sekä paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteissa enintään 4kk:n koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta mennessä (työavain 398030) tai postitse liitteineen osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Sairaalamikrobiologi". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastuualuepäällikkö Laura Savolainen, p. 040 635 6452 tai sähköpostitse laura.savolainen@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Asiantuntijapalvelut

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.


Osoite: Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat