Sairaalamikrobiologi, NordLab Oulu - NordLab

Sairaalamikrobiologi, NordLab Oulu - NordLab

Haemme asiantuntijatiimiimme sairaalamikrobiologia NordLab Oulun kliiniseen laboratoriotoimintaan.

Sairaalamikrobiologi vastaa vastuuyksikkönsä menetelmien toiminnasta ja niiden kehittämisestä, laadunvarmistuksesta, ohjeistuksesta sekä dokumentaatiosta. Sairaalamikrobiologin toimenkuvaan kuuluu mikrobiologian analytiikan koordinointi ja kehittäminen yhteistyössä NordLabin mikrobiologian osaamisalueen työryhmän kanssa, teknisanalyyttiset tehtävät, laatutehtävät sekä asiakasyhteistyö.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaalamikrobiologin pätevyys terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen 564/94 mukaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista kliinisestä mikrobiologiasta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Terveydenhuollon laboratorioissa saavutetun kokemuksen lisäksi arvostamme moniammatillista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän sijoituspaikkana on Oulu, mutta tehtävän hoitaminen saattaa edellyttää matkustusvalmiutta NordLabin eri toimipisteissä.

Palkkaus KVTES mukaisesti sekä paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteissa enintään 4kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 219909) tai postitse liitteineen osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Sairaalamikrobiologi". Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Ylilääkäri Sohvi Hörkkö, p. 040-6356429 tai sähköpostitse sohvi.horkko@nordlab.fi

NordLab, NordLab Oulu, Yhteiskustannuspaikka
Osoite: Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.

Tutustu työnantajaan