Skip to main content
test

Riihimäen kotihoitoon eli #hoitotyönykkösketjuun haussa sairaanhoitaja Uramontien yksikköön.

Työnkuvaasi kuuluu sairaanhoidolliset tehtävät kotihoidossa, kuten vaativat haavanhoidot, laskimoverinäytteiden otot yms. Myös lääkäriyhteistyö on tärkeä osa työtäsi. Sairaanhoitajalla on iso vastuu kotihoidon lääkehoidosta. Sairaanhoitajan tulee toimia tiiviissä yhteistyössä hoitajien ja muiden sairaanhoitajien kanssa. Kotihoidossa sairaanhoitaja pääsee tekemään työtä itsenäisesti ja haastamaan omaa osaamistaan.

Sairaanhoitajalta edellytetään valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, ongelmanratkaisutaitoa, sekä intoa ja näkemystä kotihoidon kehittämisestä omassa tehtävässä. Sairaanhoitajalla tulee tietysti olla myös valvirakelpoinen tutkinto sekä kattava pohjaosaaminen monenlaisten ja moniongelmaisten asiakkaiden kohtaamiseen ja hoitamiseen. Arvostamme lääkehoidon osaamista sekä kiinnostusta teknologisiin ratkaisuihin hoitotyössä.

Toimeen valittavan työkykyä arvioidaan työterveyshuollon tarkastuksessa ja valitulta edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa tai sitoutumista sen ottamiseen. Toimen täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Rekrytointilisä 75 €/kk

Haastattelemme jo hakuaikana, joten kannattaa laittaa hakemusta heti tulemaan!

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Elviira Hanninen
0401801833
elviira.hanninen@riihimaki.fi
Hakemukset viimeistään 17.7.2022 www.kuntarekry.fi kautta

Lisätietoja

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito

Haluatko sinäkin olla yksi Riihimäen kaupungin noin 1500 rohkeasta, ripeästä ja reilusta kunta-alan ammattilaisesta? Arvostamme ja tarvitsemme uusia osaajia, ja rekrytoimme kaupungin työyksiköihin ammattitaustaltaan erilaisia työntekijöitä. Me koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja meillä tuetaan myös omaehtoista opiskelua. Jos pohdit työhöntuloa pidemmän matkan päästä, voit hyödyntää käytössämme olevia työaikajoustoja: etätyötä, mobiilia joustotyötä ja liukuvaa työaikaa. Tarjoamme myös monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Tervetuloa työkaveriksemme!


Osoite: Uramontie 12, 11130 Riihimäki
Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat