Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (1) - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla avoinna sairaanhoitajan tehtävä, alkusijoituspaikka on Haapajärven poliklinikalla, työn suorittamispaikka on kuntayhtymän alue. Tehtävän aloitus on 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sairaanhoitajana pääset osaksi poliklinikan moniammatillista tiimiä, jossa jokainen tuo oman osaamisensa asiakkaan hoidon turvaamiseksi. Ppky Selänteen poliklinikoilla on käynnissä vastaanottotyön muutosprosessi, jonka tavoitteena on kehittää mm. asiakkaan hoitoa ensikontaktissa ja moniammatillista tiimityömallia sekä kehittää moniammatillisen kliinisen hoidontarpeen arvioinnin yhtenäistämistä, laadun parantamista, hoitosuunnitelmien tekemistä ja asiakkaan sitouttamista omaan hoitoonsa.

Haemme joukkoomme positiivista, ennakkoluulotonta kehittäjää, tulethan toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meille ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Saat meillä hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa jatkettu toisen tehtävän osalta. Jos olet hakenut tehtävää ed. kerralla, hakemuksesi ovat edelleen voimassa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 451122. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Arja Huovinen 044 4456 502
Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 4456 920
etunimi.sukunimi@selanne.net

Lisätietoja

Haapajärven poliklinikka

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat