Kiinnostaako Sinua työ mielenkiintoinen ja vaihteleva työ?

Tule JUST:iin jossa Sinulle on tarjolla määräaikainen työsopimus alkaen sopimuksen mukaan - 31.12.2021 asti. Haettavia tehtäviä on 6kpl.

Hakuaika päättyy 22.4.2021 klo 14.00.

Työyksikkö:

Järvenpään JUST:iin on keskitetty infektiopoliklinikka toiminta. JUST:n sijaitsee lyhyen matkan päässä juna-asemalta.

Työtehtävät:

Ensisijaisesti työtehtäviin kuuluu perusterveydenhuollon infektio- ja koronapotilaiden hoito ja hoidon tarpeen arviointi puhelimitse. Tarvittaessa työskentelyä myös infektiopolilla, jossa työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi LMWH lääkityksen ohjausta koronapotilaille, työskentely lääkärin työparina sekä tarkkailupotilaiden hoito. Tarvittaessa työskentely myös koronarokotuksissa. Käytössä ovat kuntayhtymän kaikki potilastietojärjestelmät, Pegasos, Lifecare ja GFS.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja katsomme Englannin kielen osaamisen eduksi.

Arvostamme kehitysmyönteisyyttä sekä kokemusta infektiopotilaiden, että tarkkailua vaativien potilaiden hoidosta. Etuna on kokemus etäpalvelu- ja vastaanottotyöstä.

Edellytettävä kelpoisuus:

  • Kelpoisuusehtona edellytämme tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai alan aiempaa opistotasoista tutkintoa sekä soveltuvuutta tehtävää.
Hakuaikaa jatkettu. Olemme hakijoihin yhteydessä hakuajan aikana.

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta. Työaikamuotona on yleistyöaika.
  • LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
________________________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat