Sairaanhoitaja (2) / Hervannan terveysasema - Tampereen kaupunki

Hervannan terveysaseman ammattilaiset palvelevat sinua terveyden ja hyvinvoinnin kysymyksissä. Terveysasemalta saat moniammatillista hoitoa, ohjausta ja neuvontaa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta sairaanhoitajaa Hervannan terveysasemalle.

Terveysasemalla sairaanhoitajan tehtävään kuuluu itsenäisen vastaanoton pitäminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, ryhmätoiminta, hoidon tarpeen arviointi sekä oman työn kehittäminen. Hoitajan on terveysasemalla mahdollista konsultoida lääkäriä tilanteen mukaan. Työtä tehdään myös osin työparimallissa ja moniammatillisessa tiimissä. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivystävänä sairaanhoitajana toimiminen ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe IV) ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Tehtävässä eduksi luetaan kokemus vastaanottotyöstä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Kati Sipilä tai kuntoutuspäällikkö Minna Talonen sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Haku päättyy 22.4.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio tai osastonhoitaja Kati Sipilä sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Vastaanottotoiminnan hoitohenkilöstö, Hervannan terveysasema
Osoite: Insinöörinkatu 38, 33720 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat