Sairaanhoitaja (2) / Impivaara - Tampereen kaupunki

Impivaaran tehostetun palveluasumisen yksikkö sijaitsee Näsijärven rannalla Koukkuniemen alueella.

Haemme kahta vakinaista sairaanhoitajaa Impivaaran tehostetun palveluasumisen yksikköön. Työ tapahtuu tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä. Työ on moniammatillista tiimityötä ja tehtäviin kuuluu asiakkaiden voinnin seuranta, lääkehoidon toteuttaminen ja hoitotoimet asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa tiimissä hoitotyön asiantuntijana osallistuen myös asiakkaiden perushoitoon. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista ikäihmisten hoitotyötä sisältäen asiakkaiden aktiivisen arjen ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämisen. Hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella siten, että asiakkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti, mutta huomioiden laadukkaan elämän loppuvaiheen hoidon. Työ on jaksotyötä, painottuen kuitenkin aamu-ja iltavuoroihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, sekä LOVE-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsomme työkokemuksen muistisairaiden kanssa työskentelystä sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Lisätietoa tehtävistä antaa palveluesimies Anne Kortteinen puh. 040 639 7928 ja vastaava palveluesimies Tanja Karvonen puh. 040 801 6315.

Hakuaika päättyy 26.2.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävistä antaa palveluesimies Anne Kortteinen puh. 040 639 7928 ja vastaava palveluesimies Tanja Karvonen puh. 040 801 6315.

Ikäihmisten palvelut/Impivaara tehostetun palveluasumisen yksikkö
Osoite: Romsinkuja 7, 33180 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!