Sairaanhoitaja (2), kh keskusta-eteläinen Lpr - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

HAETAAN KAHTA SAIRAANHOITAJAA MÄÄRÄAIKAISEEN SIJAISUUTEEN KOTIHOITOON LAPPEENRANTAAN.

Määräaikaiset sijaisuudet ovat ajalla 1.3.-31.12.2021 äitiys- ja vanhempainvapaiden ajalle. Sijaisuudet ovat Lappeenrannan keskusta-eteläisen kotihoidon alueella.

Kotihoidon sairaanhoitajana vastaat tiimin asiakkaiden hoidon arvioinnista ja toteutuksesta sekä toimit tiimin sairaanhoidon asiantuntijana. Sairaanhoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Tule työyhteisöön, jossa sinua kuunnellaan ja mielipiteilläsi on merkitystä!

Kotihoidossa sairaanhoitajalta edellytetään ajokorttia ja lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Tehtävän aloitusyksikkö on keskusta-eteläisen kotihoito, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Työ on päivätyötä, yleistyöaikamuodossa. Määräaikaisissa tehtävissä on 4 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Katri Märkälä, katri.markala@eksote.fi tai p. 040 553 6548
Toimipisteen vastaava Mari Ikonen, mari.ikonen@eksote.fi tai p. 040 829 1853

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kotihoito
Osoite: Armilankatu 44, tilaelementti 2. krs, 53100 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka