Sairaanhoitaja (2 kpl) - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Sairaanhoitaja (2 kpl) - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 26.8.2019 kello 14.00 mennessä

Perusterveydenhuollon tulosalueella vastaanottotoiminnassa

2 SAIRAANHOITAJAN määräaikaista työsopimussuhdetta ajalle 2.9.2019 - 30.8.2020.

Odotamme hakijalta hyvää palveluasennetta ja joustavuutta siirtyä tarvittaessa työyksiköstä toiseen. Eduksi luetaan kokemus itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen osaaminen. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus, laillistettu sairaanhoitaja.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy työn vaativuuden mukaisesti. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää työnantajan edellyttämän tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään sekä huumetestin. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Tehtävien täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mia Luukkainen, p. 044 417 2747
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Perusterveydenhuolto, vastaanottotoiminta
Osoite: Pihlajavedentie 8, 57170 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Tutustu työnantajaan