test
Sairaanhoitaja (2) / Kuntoutusosasto S25 - Tampereen kaupunki

Rauhaniemen kuntoutusosasto S25 on 32-paikkainen sairaalaosasto, jossa tarjotaan sairaanhoitoa ja kuntoutusta sitä tarvitseville tamperelaisille sekä orivesiläisille potilaille. Osastolla hoidetaan myös saattohoitopotilaita.

Haemme kahta (2) sairaanhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin alkaen sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajat toimivat hoitotyön asiantuntijoina ja vastaavat osaltaan asiakkaiden hoidon koordinoinnista sekä hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista työvuorossa ollessaan. Sairaanhoitajat työskentelevät sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä, yhteistyössä asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on tavoitteellista, näyttöön perustuvaa ja asiakkaan hyvää elämää edistävää. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotesuoja.

Eduksi katsotaan kokemus sairaalatyöstä ja potilaan kuntoutumista edistävästä toimintamallista. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehitysmyönteistä asennetta.

Valitulta edellytetään Lääkehoidon perusteet (LOP), ABO-lupa (verensiirto), Rokotuslupa, LOVe IV, LOVe KIPU, PKV-lääkelupa hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Lisätietoja tehtävistä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anna-Liisa Riekki. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.1.2022. Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin hakemukset otetaan haussa huomioon.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Anna-Liisa Riekki. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat