Sairaanhoitaja (2) - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sairaanhoitaja (2) - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme kahta sairaanhoitajaa miepäpoliklinikalle Kouvolaan.

Kouvolan miepäpoliklinikka on läheteperiaatteella toimiva erikoissairaanhoidon avohoidon yksikkö. Henkilöstö on jaettu tiimeihin, joissa on 4-7 sairaanhoitajaa, lääkäri, psykologi ja sosiaalityöntekijä .Poliklinikka sijaitsee neljässä toimipisteesä Kouvolan alueella. Kouvolan poliklinikka palvelee Pohjois-Kymenlaaksolaisia mielenterveys-ja päihdeongelmista kärsiviä täysi-ikäisiä potilaita.

Sairaanhoitajan tehtävät miepäpoliklinikalla ovat supportiivinen terapia, psykoedukaatio sekä case managerina toimiminen hoitosuhteessa.Työ on virka-aikana tehtävää vastaanottotyötä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja. .Aiempi kokemus vastaanottotyöstä luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle sopivasti haastavaa ihmisläheistä ja merkityksellistä työtä. Pääset osaksi osaavaa, moniammatillista tiimiä, jossa kehität ja kehityt jatkuvasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitaja AMK tai aiempi opistotason sairaanhoitajan tutkinto.
.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Katja Palin,katja.palin@kymsote.fi,p.020 6158097
Minnamaria Salminen,minnamaria.salminen@kymsote.fi,p.040-8496281 (29.5.saakka)
Tomi Rossi,tomi.rossi2@kymsote.fi,p.040-1991701 (1.6.jälkeen)

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.
mielenterveys-ja päihdepalvelujen avohoidossa olevat vastaanottotyötä tekevien sairaanhoitajien paikat
Kymsoten Kouvolan mielenterveys-ja päihdepoliklinikalla on noin 50 työntekijää;sairaanhoitajia,lääkäreitä,psykologeja,sosiaalityöntekijöitä ja sihteereitä.Poliklinikka toimii läheteperiaatteella.Hoito on suunniteltua ja tavoitteellista,yksilövastuista,mutta tiimin tukemaa.

Tutustu työnantajaan