Sairaanhoitaja (2) / Mielenterveystiimi - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen vastaanottotoiminnassa terveysasemilla työskentelee mielenterveystiimejä, jotka muodostavat psykologi ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Mielenterveystiimi hoitaa aikuisia potilaita, joilla on lieviä ja keskivaikeita mielenterveysongelmia ja rajatusti myös potilaita, joilla on päihdeongelmia. Hoidettavia ongelmia ovat erityisesti masennus, ahdistuneisuus ja erilaiset elämäntilannekriisit.

Haemme kahta psykiatrista sairaanhoitajaa terveysaseman mielenterveystiimiin vakituisiin työsuhteisiin.

Psykiatrisen sairaanhoitajan tarjoamat hoitojaksot ovat tavoitteellisia ja lyhytkestoisia. Hoitoa tarjotaan vastaanottokäynneillä sekä ryhmissä. Lisäksi psykiatrinen sairaanhoitaja antaa konsultaatiota terveysaseman muulle henkilökunnalle potilaiden mielenterveyden kysymyksissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Eduksi katsotaan suuntautuminen opinnoissa psykiatriseen hoitotyöhön sekä aikaisempi työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä avoterveydenhuollossa. Arvostamme lisäksi soveltuvia täydennyskoulutuksia sekä englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.2.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykologi Merja Värri, puh. 040 806 3843, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Vastaanottotoiminta / Mielenterveystiimi
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!