Sairaanhoitaja (2), osasto K2 EKKS - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Etelä-Karjalan Keskussairaalan pehmytkirurgian yhdysosastolle, osastolle K2.

Edellytämme hakijoilta sairaanhoitajan työkokemusta ja sitoutumista työn kehittämiseen. Osastolla työskentelyssä kunnioitamme toisiamme, potilaita, jaamme tietoja sekä ratkaisemme innovatiivisesti mahdollisia ongelma tilanteita. Eduksi katsotaan kirurgisen hoitotyön työkokemus. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Kelpoisuutena tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Sairaanhoitajalta edellytetään voimassaolevaa Eksoten lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tehtävissä on 6 kk koeaika.

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Kirsi Kosonen p. 044 791 4435, kirsi.kosonen@eksote.fi
Palvelupäällikkö Kirsi Tapiola-Huomo p. 044 791 5220, kirsi.tapiola-huomo@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut, Keskussairaala, K2
Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka