test
Sairaanhoitaja (2)/ Pispa, tehostettu palveluasuminen - Tampereen kaupunki

Pispan tehostetussa palveluasumisessa toimii seitsemän ryhmäkotia 105 asukkaalle sekä viisi tukiasuntoa ikäihmisille. Tehostetussa palveluasumisessa huolehditaan ympäri vuorokauden asukkaan perustarpeista.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta sairaanhoitajaa Pispan B-taloon. Aloitus tehtävässä on sovittavissa.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana sekä vastaa hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisesta tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa. Ympäristö on kodinomainen ja hoito tapahtuu kuntouttavalla työotteella. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten kanssa työskentelystä, valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyttä. Toivomme, että hakija omaa myönteisen asenteen teknologiaa kohtaan ja haluaa osallistua oman työnsä sekä Pispan toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.
Valitulta edellytetään myös lääkehoidon perusteita (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, rokotuslupaa ja PKV-lääkelupaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, nina.a.riutta(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta, puh. 040 639 7029, nina.a.riutta(at)tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito länsi, Pispan alue, Pispa B

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Simolankatu 4, 33270 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat