test
Sairaanhoitaja (2)/Psykogeriatrian kuntoutusosasto - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin Sairaalapalveluiden palveluryhmään kuuluu mm. neljä kuntoutusosastoa. Kuntoutusosastot vastaavat potilaiden akuuttihoidon jälkeisestä sairaalakuntoutuksesta. Osa potilaista tulee osastolle terveydentilan ja toimintakyvyn sekä kuntoutustarpeen arviointia varten. Toiminnan tavoitteena on kuntouttavan moniammatillisen hoitotyön keinoin mahdollistaa potilaan kotona selviytyminen. Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrisilla osastoilla U1 ja U2 tarjotaan psykiatrista tutkimusta, hoitoa ja mielenterveyskuntoutusta tamperelaisille ja orivesiläisille ikääntyneille.

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen psykogeriatrian kuntoutusosastolle U1. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työhön kuuluu sairaanhoitajan työtehtävät vuodeosastolla osana moniammatillista työryhmää. Sairaanhoitaja toimii omahoitajana, joka suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa hoitotyötä kuntouttavan ja yksilöllisen työotteen avulla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu potilaan psykiatristen ja somaattisten sairauksien oireiden hoito ja terveydentilan seuranta. Somaattisen hoitotyön osaamisesta on tehtävässä etua. Työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä, joten toivomme hakijalta hyvää stressinsietokykyä vaativissa ja ennakoimattomissa kiiretilanteissa. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi moniammatillisen ja kannustavan tiimin tuella. Osastomme on erittäin kehitysmyönteinen ja tarjoamme henkilöstöllemme laaja-alaisesti koulutuksia. Järjestämme viikottaisia omia sisäisiä koulutuksia, jonka lisäksi meillä on käytössä kaupungin järjestämiä koulutuksia. Hyödynnämme aktiivisesti myös ulkopuolista koulutustarjontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, PKV-lääkelupa ja ABO-lupa sekä rokotuslupa.

Eduksi katsotaan suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön tai muulla tavoin hankittu osaaminen psykiatrisesta hoidosta ja kokemus vanhuspsykiatrisesta työstä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Eija Lankinen, puh. 040 806 2475 ja hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu, hakuaika päättyy 7.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Eija Lankinen, puh. 040 806 2475 ja hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Psykogeriatrian kuntousosasto U1

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat