Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2) / Särkänkoti - Tampereen kaupunki

Särkänkoti tarjoaa tehostettua palveluasumista Orivedellä. Särkänkoti palvelee ikäihmisiä, joiden asuminen omissa kodeissaan ei tukitoimista huolimatta ole enää turvallista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme. Hoito perustuu yhdessä laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan.

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituisiin toimiinn.

Tehostetun palveluasumisen ryhmäkodissa, kodinomaisessa ympäristössä sairaanhoitajana tehtäväsi on asukkaiden hoito kuntouttavalla työotteella. Toimit osana moniammatillista tiimiä hoitotyön asiantuntijana osallistuen myös asukkaiden perushoitoon. Työ palveluasumisessa on yhteisöllistä. Asukkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti, mutta huomioidaan laadukas elämän loppuvaiheen hoito. Työ on luonteeltaan kokonaisvaltaista ikäihmisten hoitotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Toivomme, että koet muistisairaiden asiakkaiden hoidon omaksesi ja teet mielelläsi yhteistyötä asiakkaidemme ja heidän läheistensä kanssa. Tehtävässä edellytetään kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin. Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön, jonka kanssa työpäivistä saa nauttia.

Tehtävään valitulta edellytämme voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai LOVe-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV), rokotuslupa, LOVe KIPU, LOVe IV hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta.

Mikäli haet uutta suuntaa urallesi, haluamme kuulla sinusta lisää.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Terhi Nehad, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Haku päättyy 15.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi
On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa palveluesimies Terhi Nehad, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 599 4393.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Orivesi, Särkänkoti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Särkäntie 20, 35300 Orivesi
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat