Sairaanhoitaja (2), sijaisuus, ikäihmisten asumispalveluyksikkö, Pyhäntä

Hakuaika päättyy  24.6.2024 14:30

Haemme Pyhännän ikäihmisten asumispalveluyksikköön kahta (2) sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja toinen sijaisuuksista kestää 1.11.2024 saakka ja toinen 20.12.2024 saakka. Sijaisuuksien jatko mahdollinen.

Palvelukeskus Nestori on 21-paikkainen ikäihmisten asumispalveluyksikkö, joka sijaitsee Pyhännän uudessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa.

Sairaanhoitajat vastaavat asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä lääkärin ja muun henkilöstön kanssa. Tehtäviin kuuluvat mm. lääkärinkierrot, lääkkeenjako ja -listojen päivitys, näytteenotto sekä asukkaiden hoidon ja palvelun toteuttaminen yhdessä lähihoitajien ja muiden hoitajien kanssa. Lisäksi on mahdollisuus toimia kotisairaalassa sairaanhoitajan työssä. Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä.

Haemme joukkoomme innostuneita ja vastuuntuntoisia osaavia sairaanhoitajia, joille on tarjolla monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, hyvät työolot ja mahdollisuus kehittää osaamistaan ikäihmisten parissa.
Arvostamme avointa ja vuorovaikutteista työotetta sekä halua kehittää omaa osaamistaan. Meillä työskennellään yhdessä asukkaiden parhaaksi.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Terhi Korsulainen, p. 044 759 1018. Sähköposti: terhi.korsulainen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan