Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2), sijaisuus, Osaajayksikkö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitaja, tule työskentelemään lastensairauksien osaamiskeskuksiin Oulun yliopistollisen sairaalan Osaajayksikön kautta! Osaajayksikössä on avoimena kaksi (2) lastensairauksien osaamiskeskuksiin kohdistuvaa sairaanhoitajan sijaisuutta. Sijaisuudet alkavat 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan ja kestävät 31.5.2023 saakka. Tule osaksi huippuosaavaa lastensairauksien osaamiskeskusten työyhteisöämme!

Osaajayksikön sairaanhoitajana toimit sijaisena osaamiskeskusten poissaoloissa. Osaamis- ja kiertoalueitasi voivat olla lasten veri-, syöpä- ja sisätaudit, päivystys- ja infektio-osasto, lasten sisätautiosasto ja lasten erikoissairaanhoidon päivystys, lasten kirurgia ja neurologian yksikkö sekä päiväsairaala.

Osaamis-/kiertoalueesi suunnitellaan ja rajataan yhdessä. Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistä hyvällä perehdytyksellä. Yksiköissä korostuu nopeasti muuttuvien tilanteiden hallinta, laaja-alainen osaaminen ja moniammatillinen yhteistyö. Työ Osaajayksikössä on kolmivuorotyötä.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus lasten- ja syöpäsairauksien osastohoitotyöstä.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuuteen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien taustan selvittämisestä 504/2002).

Sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ylihoitaja Matti Vähäkuopus, p. 050 477 8797, s-posti matti.vahakuopus@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Konsernipalvelut, Henkilöstöpalvelut, Osaaja- ja rekrytointipalvelut, Osaajayksikkö

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat