Sairaanhoitaja, 2 tehtävää, Kilon terveysasema - Espoon kaupunki

Etsimme kahta sairaanhoitajaa vakituisiin tehtäviin Kilon terveysasemalle.

Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus. Pääsääntöisesti työ on päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Tarkkailutiloissa hoidetaan seurantaa vaativia potilaita ja ajoittain työhön kuuluu myös toimistotyötä.

Kilon terveysasema kuuluu Leppävaaran suuralueeseen. Tehtävässä pääset sekä kantamaan vastuuta että kartuttamaan ammattitaitoasi laajan potilasmateriaalin ansioista. Puhelintyö tapahtuu kahdessa eri toimipisteessä Kilon terveysasemalla ja asiakaspalvelukeskuksessa Friisilässä. Työaika on klo 7-18.15 välillä.

Kehitämme Espoossa jatkuvasti toimintaamme, täällä pääset mukaan kehitystyöhön. Jos pidät uusien toimintatapojen ideoinnista, kokeilemme niitä mielellämme.

Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Osaat toimia kiireen keskellä loogisesti ja rauhallisesti kuitenkin päivystystyön ripeyttä vaativalla tavalla.

Työpaikan nimi: Kilon terveysasema
Työaika: 38 h 15 min / viikko, päivätyöluonteinen jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään aktiivista työotetta, paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja. Arvostamme myös kehitysmyönteisyyttä sekä huumorintajuisuutta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Osastonhoitaja Nina Pohjola
p. 040 639 4273

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito, Kilon terveysasema
Osoite: Trillakatu 5, 02610 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.