test

Sairaanhoitaja (2), Tipotien sote-asema

Hakuaika päättyy  2.2.2023 23:59

Sairaanhoitajan kaksi vakituista toimea vastaanottopalveluissa Tipotien sote-asemalla.

Tipotien sote-aseman ammattilaiset palvelevat asukkaita terveyden ja hyvinvoinnin kysymyksissä. Kun asukkaat tarvitsevat terveydenhuollon palveluja, he ovat ensisijaisesti yhteydessä omaan sote-asemaan. Asemalta potilaat saavat moniammatillista hoitoa, ohjausta ja neuvontaa. Tarvittaessa heidät ohjataan jatkotutkimuksiin ja -hoitoihin. Lääkäri-, sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajapalvelujen lisäksi käytettävissä ovat fysioterapiapalvelut sekä mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä maahanmuuttajien työryhmä.

Tipotien vastaanottopalveluissa työskentelee 16 sairaanhoitajaa, 4 terveydenhoitajaa, perushoitaja, vastaava sairaanhoitaja ja osastonhoitaja sekä 14 lääkäriä. Palvelut ovat avoinna maanantaista torstaihin klo 8-16 ja perjantaisin klo 8-15 sekä iltavastaanotot keskiviikkoisin klo 16-18. Lisäksi keskitetty kiirevastaanotto on avoinna arki-iltaisin klo 16-20 ja viikonloppuisin klo 10-16. Tule tekemään kanssamme monipuolista perustason työtä Tipotielle.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu itsenäinen vastaanottotyö ja moniammatillisessa tiimissä työskentely. Perustyö sisältää potilaiden hoidon tarpeen arviointia niin palvelupisteessä kuin puhelimessa sekä sähköisten oirearvioiden ja yhteydenottojen käsittelyä. Potilaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä ohjaus ja neuvonta ovat päivittäistä sairaanhoitajan työtä. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakasneuvonta, päivystävänä sairaanhoitajana toimiminen ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen. Käytössä on Pegasos -potilastietojärjestelmä, käyntisyiden kirjaaminen ja sähköiset työkalut. Perehdytys työhön ja toimintatapoihin suunnitellaan työntekijän ja esihenkilön yhteistyönä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan työnkuvan sekä mahdollisuuden osallistua toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Ammatillisesti voit syventää osaamistasi eri-ikäisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Odotamme sinulta kiinnostusta perustason monipuoliseen perustehtävään ja kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä. Työkokemus vastaanottotyöstä ja asiakaspalveluasenne vahvistavat työssä onnistumistasi.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE) ja työaika on yleistyöaika, kokoaikatyö. Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Riitta Koskela, puh. 050 379 1367 ja hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 044 472 2939 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Hakuaika päättyy 2.2.2023.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Riitta Koskela, puh. 050 379 1367 ja hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 044 472 2939 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan