Sairaanhoitaja, 2 toimea, Sydänosasto - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Hei sinä huipputyyppi, tule meille töihin!

Etsimme iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä on tarjota sinulle töitä Turun kaupunginsairaalan sydänosastolla, jossa pääset syventymään geriatrisen sydänpotilaan hoitopolkuun.

Vuodeosastomme yhteydessä toimii sydänvalvonta, jossa hoidetaan elintoimintojen seurantaa vaativia potilaita. Sairaanhoitajana pääset työskentelemään osana moniammatillista tiimiä niin vuodeosastopotilaiden hoidossa kuin myös kardioversioissa, joita osastollamme tehdään viikoittain. Sairaanhoitajana vastaat osaltasi potilaiden hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Työssäsi tarvitset kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme, että olet innostunut kehittämään sairaanhoitajan vastuutehtäviä ja yksikkömme hoitotyötä. Odotamme vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne!
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Lisäksi edellytämme LoVen suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu ja tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytetään LoVen suorittamista koeaikana, jos sitä ei ole suoritettu.

Tarjoamme innostavan työympäristön, mukavat työkaverit sekä yhteisöllisen osallistavan työvuorosuunnittelun, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan joustavan yhteensovittamisen.

Jätä hakemus ja tule osaksi meidän tiimiämme, kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Oh Tiina Antonios, tiina.antonios@turku.fi, puh. 040 1957831
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Medisiininen hoitolinja, Sydänosasto

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Sinulle suositellut työpaikat