test

Sairaanhoitaja (2), toimi, akuuttiosasto, Kuusamo

Hakuaika päättyy  22.6.2023 14:30

Sairaanhoitaja, haluatko tehdä merkityksellistä työtä upeassa luontoympäristössä? Kuusamon terveyskeskuksen Akuuttiosasto etsii juuri sinua! Haemme kahta sairaanhoitajaa toimeen.

Akuuttiosasto kuuluu Pohteen hyvinvointialueella Oys sairaala - ja ensihoidon tulosalueelle.

Akuuttiosastolla on tällä hetkellä 4-paikkainen TEMO-yksikkö sekä 31 vuodeosastopaikkaa. Osastolla on telemetria - ja noninvasiivisen ventilaatiohoidon mahdollisuus. Osastolla hoidetaan myös saattohoitopotilaita. Terveyskeskuksessa on ympärivuorokautinen 24/7 terveyskeskuspäivystys. Työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat akuuttiosaston vt. osastonhoitaja Marja-Leena Klemetti, p. 040 860 8912 tai hoitotyön johtaja Marjo Jurmu, p. 0400 392 611. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan