test

Sairaanhoitaja (2), toimi,akuuttiosasto Pudasjärvi

Hakuaika päättyy  31.10.2023 14:30

Tule Pudasjärvelle töihin! Haemme Pudasjärven Hyvän olon keskukseen akuuttiosastolle kahta (2) sairaanhoitajaan vakinaiseen toimeen.

Työpaikka sijaitsee Hyvän olon keskuksessa joka on valmistunut vuonna 2021. Työtilat ovat viihtyisät ja asianmukaiset. Sairaala tarjoaa asiakaslähtöistä ja moniammatillista tutkimusta ja hoitoa. Sairaalaan tullaan potilaaksi lääkärin lähetteellä, terveyskeskuksen vastaanoton kautta, Oulunseudun yhteispäivystyksestä ja Oulun yliopistollisesta sairaalasta, sekä alueen muista sairaaloista.

Akuuttivuodeosastolla on 30 potilaspaikkaa. Osastolla hoidetaan sisätauti- ja kirurgisia potilaita, neurologisia potilaita, geriatrisia potilaita, saattohoitopotilaita, psykiatrisia ja päihdeongelmaisia potilaita. Osastolla hoidetaan myös päiväkävijöitä, jolloin osastolle tullaan sovittuun aikaan esimerkiksi suonensisäistä lääkehoitoa ja/tai haavanhoitoa varten. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä.

Panostamme laadukkaaseen perehdyttämiseen ja tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi moniammatillisen työyhteisön tukemana.

Arvostamme aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme aiemman työ- ja harjoittelukokemuksen hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Paula Mattinen, p. 040 543 2443. Sähköposti: paula.mattinen@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan