Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (2), toimi, leikkaushoitotyö - Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme Oulun yliopistollisen sairaalan perioperatiivisen hoitotyön osaamisalueille kahta (2) sairaanhoitajaa toimeen. Löytäisitkö Sinä meiltä tulevaisuuden työpaikkasi?

Avoimet toimet kohdentuvat leikkaushoitotyöhön pehmytkudoskirurgian osaamisalueelle, joka jakautuu kahteen osaamispooliin: 1. gastrokirurgia, gynekologia ja urologia ja 2. sydän, thorax ja verisuonitaudit.

Perioperatiivisen hoitotyön alueella leikkaussairaanhoitajan osaamisesi kehittyy vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, kannustavan työyhteisön sekä ammatillisen tuen. Huolehdimme riittävästä perehdytyksestä sekä osaamisen kohdentumisesta vahvuus- ja kiinnostusalueillesi. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme Sinulta aktiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Arvostamme perioperatiivisen hoitotyön tuntemusta.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.oys.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat leikkaushoitotyön vastuuyksikköpäällikkö Ritva Siuruainen, p. 040 865 0560 ja hoitotyön johtaja Anitta Tanhua, p. 0400 324 696. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Lisätietoja

Oulun yliopistollinen sairaala, Somatiikka, perioperatiivinen hoitotyö, leikkaushoitotyö

Oulun yliopistollinen sairaala on innovatiivinen, uudistuva ja tuloksellinen terveydenhuollon huipputoimija sekä erikoissairaanhoidon arvostettu ja vetovoimainen työnantaja. Menestystekijöinä on osaava, työssään viihtyvä henkilöstö, jonka koulutukseen ja perehdytykseen panostetaan. Haasta itsesi, haasta meidät!

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 50, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat