test

Sairaanhoitaja (2), toimi, Raahen hoitotyö

Hakuaika päättyy  29.12.2023 14:30

Haemme OYS-sairaala ja ensihoidon palveluihin Raahen hoitotyö -yksikköön kahta (2) sairaanhoitajaa toimeen. Toimet sijoittuvat yleislääketieteen osastolle 6.

Yleislääketieteen osastolla 6 hoidetaan pääasiassa kuntoutus- ja saattohoitopotilaita. Osasto tekee yhteistyötä toisten osastojen kanssa ja työntekijällä on mahdollisuus työskennellä myös toisilla yleislääketieteen osastoilla osaamisensa mukaan.

Työ osastollamme on kolmivuorotyötä. Työvuorosuunnittelussa käytämme optimoitua työvuorosuunnittelua.
Sairaanhoitajana saat osallistua työssäsi hoitotyöhön ja lääkehoitoon sekä toteuttaa vaativaa kivunhoitoa saattohoidossa yhdessä pätevien hoitajien ja lääkäreiden kanssa. Pääset osallistumaan kuntouttavaan hoitotyöhön ja tukemaan aivoinfarkti tai aivoverenvuoto potilaiden toipumista ja kuntoutusta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Arvostamme hyviä yhteisötaitoja, joustavuutta, sosiaalisia taitoja ja toimeen tulemista kaikenlaisten ihmisten kanssa. Kädentaidot ja hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi. Myös saattohoito-osaaminen on plussaa.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antaa Saijaleena Hänninen, p. 040 135 7732. Sähköposti: saijaleena.hanninen@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tutustu työnantajaan