Skip to main content
test

Hei sinä innokas ja monipuolisia työpäiviä kaipaava sairaanhoitaja. Tule töihin kotihoidon Resurssipooliin!

Resurssipoolissa on hyvä yhteishenki ja periaate, että kukaan ei jää yksin. Tällä hetkellä Resurssipoolissa työskentelee viisi ammattitaitoista sairaanhoitajaa ja kaipaamme lisää sairaanhoitajia mukavaan työyhteisöömme. Resurssipoolin sairaanhoitaja työskentelee arkiaamuisin sekä osallistuu kotihoidon päivystystoimintaan. Työ Resurssipoolin sairaanhoitajana on vaihteleva ja joka päivä kohtaat uusia ihmisiä. Kotihoidossa on 22 kotihoitoaluetta ja Resurssipoolin sairaanhoitajat työskentelevät näissä jokaisessa. Resurssipoolin sairaanhoitajat tukevat alueiden toimintaa tuuraamalla alueiden sairaanhoitajia tarpeen mukaan.

Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja hänellä on oikeus sekä kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisen työryhmän aktiivisena jäsenenä. Sairaanhoitajalla on hoidollinen vastuu alueensa asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista. Tehtävänkuvassa korostuvat myös vaativat hoitotyön ammattitehtävät sekä muun henkilökunnan perehdytys, ohjaus, neuvonta ja osaamisen varmentaminen. Sairaanhoitaja valmistelee ja vastaa asiakkaiden tarvittavista lääkärikonsultaatiosta.

Sairaanhoitaja on avainasemassa asiakkaan hoidon nivelvaiheissa. Uusien asiakassuhteiden aloitus, sairaalasta kotiutuvien asiakkaiden hoidon varmistaminen ja moninainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa on kiinteä osa sairaanhoitajan päivittäistä työtä.

Asiakastyössä korostuu myös hoitotyön arviointi ja arvioinnin perusteella tehtävien muutosten toteuttaminen asiakkaan palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Ajantasainen palvelu- ja hoitosuunnitelma on olennainen osa onnistunutta asiakastyötä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveyshuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.
Lisäksi edellytetään oman auton käyttöä työtehtävissä.

Eduksi luetaan halu kehittää omaa ammattitaitoaan ja sitoutuneisuus työyhteisöön.

Tule osaksi tiivistä Resurssipoolin sairaanhoitajien tiimiä. Arvostamme reilua tiimityötä sekä toistemme tukemista. Vaikka työ on itsenäistä, sitä ei tehdä yksin. Saat perehdytyksen työhön tarpeidesi mukaan ja aloitat työn toisen tiimiläisen työparina. Tarjoamme näköalapaikan kotihoidon työhön, mielenkiintoisen työn, parhaat työkaverit sekä henkilökohtaiset työvälineet.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti mukaan! Työn aloituspäivä voidaan sopia joustavasti.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. palveluesimies Hanna Fälden p. 040 568 6155, hanna.falden@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Resurssipooli

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat