Sairaanhoitaja (210275) - Heinolan kaupunki

Sairaanhoitaja (210275) - Heinolan kaupunki

Rekrytointiyksikön varahenkilöstössä on haettavissa sairaanhoitajan vakituinen tehtävä. Rekrytointiyksikön sairaanhoitajat toimivat hoitotyön osaajina Heinolan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon eri yksiköissä (vastaanottotoiminta, vuodeosastot, vanhusten ja vammaisten asumispalveluyksiköt, kotihoito, kotisairaala, tehostettu kotikuntoutus, palveluohjaus) yksikön tarpeiden mukaan. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsensä johtamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Työvuorot suunnitellaan kahteen vuoroon.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valitun on toimitettava hyväksytty lääkärintodistus kuukauden sisällä tehtävän vastaanottamisesta. Hakijaa koskee tartuntatautilain 48 §.

Koeaika on 6 kk.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Koordinoiva sairaanhoitaja Katja Tuomola, p. 044 769 2992

Rekrytointiyksikkö
Osoite: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Tutustu työnantajaan