Sairaanhoitaja - Muuramen kunta

Sairaanhoitaja - Muuramen kunta

Sairaanhoitajan työ sijoittuu tarpeen mukaisesti vanhus- ja vammaispalveluiden prosessiin, joka voi olla kotihoidossa, terveyskeskuksen akuutilla vuodeosastolla tai vammaispalveluiden tuetun asumisen yksikössä. Kotihoidon toimintayksikössä toimii kaksi kotihoidon kenttätiimiä sekä yksi asumisyksikkö ja vammaispalveluissa toimii yksi tuetun asumisen yksikkö. Terveyskeskuksen akuutilla vuodeosastolla hoidetaan sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita. Sairaansijoja on käytössä 18 kpl.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Hoitajilla tulee olla voimassa työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat ja tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Vanhus- ja vammaispalveluissa työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä edellytetään vahvaa asiakkaiden toimintakykyä tukevaa työotetta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa työtilanteissa. Lisäksi arvostamme perehtyneisyyttä ja näyttöä hoitotyön kehittämisessä. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Valittavan on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Työssä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työtehtävä alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään viikolla 5.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Paula Kupila puh. 050 599 9668 tai kotihoidon päällikkö Pirkko Jäppinen puh.050 5882345.

Muuramen hyvinvointi liikelaitos

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.

Tutustu työnantajaan