Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

SAIRAANHOITAJAN TYÖSUHDE

Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueella haetaan terveysalan ammattilaista Mielenterveys- ja päihdepalveluiden sairaanhoitajan toimeen.

Työsuhteen sijoituspaikkana on aikuispoliklinikka, jossa hoidetaan 18- vuotta täyttäneitä erikoissairaanhoidon potilaita. Työnkuvaan kuuluu toimia kotiutushoitajana ja linkkinä sairaalan ja avohoidon välillä. Työnkuvaan sisältyy myös kiireellisten ja intensiivistä avohoitoa vaativien potilaiden hoito sekä tavanomaista polikliinistä vastaanottotyötä moniammatillisessa työryhmässä.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään sairaanhoitajan AMK tai sitä vastaava aikaisempi osastotason tutkinto, suuntautumisvaihtoehtona psykiatria. Kokemus sekä psykiatrisesta- että päihdeavohoidosta luetaan hakijalle eduksi. Lisäksi yhteistyökyky, organisointi- ja vuorovaikutustaidot ovat arvostamiamme asioita, joita hakijalta toivotaan. Toivomme mahdollisuutta oman auton käyttöön, sillä työnkuvaan kuuluu yhteistyö eri toimijoiden kanssa eri toimipaikoissa. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää. Tarjoamme koulutus- ja kehitysmyönteisen työyhteisön.

Ennen toimen vastaanottoa valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Kangasala on savuton työnantaja.

Hakemukset pyydetään täyttämään Kangasalan kaupungin rekrytointiohjelmassa www.kangasala.fi/avoimet-työpaikat.

Mielenterveys- ja päihdepalveluiden osastonhoitaja Marcel Mathier. Mahdolliset yhteydenotot pyydetään tekemään sähköpostitse; etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Myllystenpohjantie 2, Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana.

Tutustu työnantajaan