Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 1.3.2019 klo 15 mennessä
SAIRAANHOITAJAN ÄITIYSLOMAN SIJAISUUS 10.4.19 ALKAEN

Alkusijoituspaikkana on sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksen vastaanotot, joissa hoitajat ja lääkärit työskentelevät tiimeissä.
Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto.

Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä sekä aktiivista ja oma-aloitteista työasennetta. Sinulla on hyvät kliiniset taidot sekä olet taitava ja turvallinen lääkehuollon toteuttaja. Mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee!

Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Edellytämme myös terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Sijaisuuteen haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Yksikön esimies Minna Salomaa puh. 044 3686819
Tulosaluejohtaja Mari Teittinen puh. 040 3584885
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla. Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan