Sairaanhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Sairaanhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä, Muonion - Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 21.4.2019 klo 15.00 mennessä

Kahden sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan sijaisuus.

Kyseessä on uudelleenhaku ja tehtävää aiemmin hakenut huomioidaan valintaa tehtäessä.

Etsimme joukkoomme kahta sairaanhoitajaa kesälomien sijaisuuteen Muonion - Enontekiön perusterveydenhuoltoon. Sijaisuus alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu ainakin elokuun loppuun 2019. Sijaisuudet sovitaan tarkemmin valittujen sijaisten kanssa erikseen. Työ on vuodeosastotyötä (kolmivuorotyö) ja työ tehdään Muonion terveyskeskuksessa.

Terveydenhoitajan sijaisuus Muonion äitiys- ja lastenneuvolassa alkaa 27.5.2019 ja kestää 31.7.2019 asti tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä työyhteisö - ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta.

Kesäsijaisuuksien kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) perusteella. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta;
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtava hoitaja Sinikka Yliniemi, 040 714 2838, sähköpostitse sinikka.yliniemi@lshp.fi.

Rovaniemellä 3.4.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Johtava hoitaja Sinikka Yliniemi, 040 714 2838 tai sähköpostitse sinikka.yliniemi@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Muonio-Enontekiö pt
Osoite: Enontekiö, Muonio

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan