Sairaanhoitaja - Raision kaupunki

Sairaanhoitaja - Raision kaupunki

Raision terveysasemalle haetaan Sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, vuosilomasijaiseksi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Sairaanhoitajan työ sisältää laaja-alaisia terveyskeskuksen hoitajan tehtäviä kuten esim. hoidontarpeen arviointia puhelimessa, itsenäistä vastaanottotyötä sekä toimenpiteissä avustamista. Kokemus vastaavista tehtävistä ja päivystystyön osaaminen katsotaan eduksi.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, joustavaa työotetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Pyydämme jättämään hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työ alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Jaana-Sofia Saarinen, Avosairaanhoidon ylihoitaja, p. 044-797 1436
Katri Penttinen, osastonhoitaja, Raision terveysasema p. 044-797 1077

Raision kaupunki, Raision terveysasema
Osoite: Sairaalakatu 5, 21200 Raisio

Raision kaupunki on vetovoimainen, lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki Turun seudulla.
Raision sosiaali- ja terveyskeskuksen toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asukkaiden ja yhteisöjen hyvinvointia ja terveyttä sekä sosiaalista turvallisuutta ja toimintakykyä. Palvelut tuotetaan lähi- ja keskitettyinä palveluina Raision kaupungin ja Ruskon kunnan muodostamalla yhteistoiminta-alueella.
Raision terveyskeskus tarjoa palveluita eri elämän vaiheessa oleville asiakkaille. Terveyskeskuksessa työskentelee 18 lääkäriä, ylilääkäri, ylihoitaja, osastonhoitaja, 18 sairaanhoitajaa, 3 perushoitajaa, fysioterapeutti, ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Terveysasemalla toimii tiimityön malli ja asiakkaat on jaettu asuinalueen mukaisesti kolmeen eri piiriin, läntiseen-, pohjoiseen- ja itäiseen tiimiin. Kiireettömässä hoidossa asiakkaat ohjataan oman alueensa tiimin hoitoon.
Tervetuloa moniammatilliseen työyhteisöömme!

Tutustu työnantajaan