Sairaanhoitaja - Sipoon kunta

Sipoon kunnan kotihoito toimii ympäri vuorokauden. Kotihoidossa panostamme erityisesti muistisairautta sairastavien kuntoutukseen, omaishoitoon ja erilaisen ryhmätoiminnan vahvistamiseen kotihoidon eri alueilla. Haasteinamme ovat entistä iäkkäämpien ja huonokuntoisempien asiakkaiden hoito, kuntoutus ja toimintakyvyn heikkenemisen ennaltaehkäisy. Uudenlaisten toimintamallien kehittäminen, henkilökunnan osaamisen vahvistaminen ja hyvän työilmapiirin ylläpitäminen kuuluvat painopistealueisiimme. Sipoossa panostetaan kotihoitoon ja vahvistammekin nyt resurssejamme kahdella uudella sairaanhoitajalla.

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin, terveyden ja sosiaalisen aktiivisuuden edistämiseksi?

Etsimme nyt KAHTA SAIRAANHOITAJAA vakinaiseen toimeen kotihoitoon 17.6.2019 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto. Laskemme eduksi mielenterveys- ja päihdetyön lisäosaaminen tai muu erityisosaaminen. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävä kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä ja kotihoidosta. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, reippautta ja kehittämismyönteisyyttä.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, moniammatillisen työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Sipoon kotihoito on siirtymässä itseohjautuvaan tiimityöskentelyyn (Buurzorgin malli), jossa työntekijällä on mahdollisuus itse suunnitella ja vaikuttaa mm. työvuoroihinsa sekä työhyvinvointiin ja työn tekemisen tapoihin. Hoidon arvioinnissa käytämme RAI-järjestelmää. Kunnassa suhtaudutaan innostuneesti kotihoidon kehittämiseen ja vuoden 2019 aikana kotihoitoon on perustettu kaksi uutta sairaanhoitajan ja kaksi lähihoitajan tehtävää.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja toimen hoitaminen edellyttää ajokorttia, oman auton käyttö suotavaa. Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2615,41 euroa + mahdolliset lisät. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 29.5.2019 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Katja Suursalmi , puh. 0503385761 tai katja.suursalmi(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut, Kotihoito
Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan