Sairaanhoitaja - Petäjäveden kunta

Sairaanhoitaja - Petäjäveden kunta

Tule tekemään parempaa arkea Petäjävedelle!

Petäjäveden kunnan vanhuspalvelut julistaa haettavaksi 31.5.2019 mennessä kaksi sairaanhoitajan vakituista työsuhdetta, joista toisen toimen täyttäminen edellyttää kunnanhallituksen vahvistamaa täyttölupaa 29.4.2019 pidettävässä kokouksessa.

Oletko työstäsi motivoitunut, asiakaslähtöinen ja kehittämistaitoinen sairaanhoitaja, joka omaa myös kyvyn toimia asiantuntijana ja hoidon koordinoijana tiimissä? Hakijalta odotetaan vahvaa sairaanhoitotyön asiantuntijuutta sekä työyhteisön osallistavaa ja kehittävää työotetta positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. Eduksi katsotaan myös sujuvat vuorovaikutustaidot, Effica-tietojärjestelmän osaaminen ja työkokemus ikäihmisen palveluista.

Kelpoisuusehtona ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa on käytössä kuuden kuukauden koeaika. Alkusijoituspaikkana haettavissa tehtävissä ovat asumispalveluiden työtehtävät. Edellytämme kuitenkin mahdollisuutta oman auton käyttöön, sillä käytössä on myös työnkierron mahdollisuus.

Tehtäviin valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta).

Haastattelut pidetään 10.5.2019. Työstä voi tiedustella asumispalveluyksikön esimies Anne Toivola-Mäkinen, p. 050-4394 829 tai vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen, p. 0500-542 687.

Hakemukset jätetään sähköisesti kuntarekry.fi tai kirjaamo@petajavesi.fi 31.5.2019 klo 15 mennessä. Rekrytointia voidaan tehdä jo hakuprosessin aikana. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan.

Anne Toivola-Mäkinen, p. 050-4394 829 tai vanhuspalvelujohtaja Minna Koskinen, p. 0500-542 687.

Petäjäveden kunta
Osoite: Teollisuustie 1, 41900 Petäjävesi

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailmanperintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.

Tutustu työnantajaan