Sairaanhoitaja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Sairaanhoitaja - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Ikäihmisten linjalla Nummelan terveysaseman vuodeosastolla on avoinna sairaanhoitajan määräaikainen työsuhde alkaen heti ja jatkuen 30.4.2020 asti.

Nummelan vuodeosasto on 37-paikkainen vuodeosasto, joka on osa Ptky Karviainen ikäihmisten linjan hoivakeskusta. Teemme tiivistä yhteistyötä kotihoidon ja erikoissairaanhoidon kanssa. Tavoitteenamme ovat saumattomat palveluketjut sekä potilaan tarpeista lähtevä yksilöllinen hoito ja kuntoutus.

Sairaanhoitaja osallistuu moniammatillisen ryhmän jäsenenä asiakkaan hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toteuttaa toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää hoitotyötä.

Koeaika on 6 kuukautta.

Hakuaika päättyy heti, kun sopiva sijainen on saatu palkattua.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Nummelan vuodeosaston osastonhoitaja Maarit Joensuu puh. 09 4258 2040 maarit.joensuu@karviainen.fi tai apulaisosastonhoitaja Tiina Kölhi 09 4258 2042 tai 044 042 1297, tiina.kolhi@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Ikäihmisten palvelulinja, Hoivakeskus, Nummelan vuodeosasto
Osoite: Nummenselkä 2, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 800 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä. Karviainen on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan