Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

SAIRAANHOITAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖSUHDE

Kangasalan kaupunki hakee terveysalan ammattilaista Mielenterveys- ja päihdepalveluihin sairaanhoitajan kesäsijaisuuteen.

Työsuhteen sijoituspaikkana on perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdeyksikkö Pilke.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään sairaanhoitajan AMK tai sitä vastaava aikaisempi opistotason tutkinto, suuntautumisvaihtoehtona mielenterveys ja/tai päihdetyö. Kokemus vastaanottotyöstä luetaan hakijalle eduksi. Lisäksi yhteistyökyky, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot ovat arvostamiamme asioita, joita hakijalta toivotaan. Haemme kelpoisuusehdot täyttävää ja työryhmään sopivaa työntekijää.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.
Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Kangasala edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Mielenterveys- ja päihdepalveluiden osastonhoitaja Marcel Mathier tai lähiesimies/sh Suvi Antila. Mahdolliset yhteydenotot pyydetään tekemään sähköpostitse; etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan mielenterveys- ja päihdepalvelut/Pilke
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana.

Tutustu työnantajaan