Sairaanhoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Sairaanhoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 24.5.2019 klo 14.00 mennessä

Perusterveydenhuollon tulosalueella, Savonlinnan vastaanottotoiminnassa

SAIRAANHOITAJAN toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus, laillistettu sairaanhoitaja.

Odotamme hakijalta hyvää palveluasennetta ja joustavuutta siirtyä tarvittaessa työyksiköstä toiseen. Eduksi luetaan kokemus itsenäisestä hoitajan vastaanottotyöstä, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen osaaminen.

Työ aloitetaan sopimuksen mukaan. Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV. Mahdolliset kirjalliset hakemukset liitteineen osoitetaan ylihoitaja Ulla Kemppaiselle ja lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Kuoreen merkintä sairaanhoitaja. Kirjallisia hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Mia Luukkainen p. 044 417 2747 ja ylihoitaja Ulla Kemppainen p. 044 417 3981. Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Vastaanottotoiminta Savonlinna
Osoite: Pihlajavedentie 8, 57170 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Tutustu työnantajaan